home  |
  filozófia  |
  termékek  |
  árlista  |
  GyIK  |
  forgalmazók  |
  hírek, újdonságok  |
  kapcsolat  |    
 
 

 WEGWARTEHOF KANCATEJ KOZMETIKUMOK

A kancatej vitamin-, fehérje- és ásványi anyag-tartalmának köszönhetően jótétemény a bőr számára, a természet egyik legtáplálóbb és legegészségesebb itala. Ősi kultúrák is használták, a szépségéről híres Kleopátra rendszeresen kancatejben fürdött, az ókori Rómában igazi luxusnak számított egy ilyen fürdő. A kanca tejének összetétele hasonlít leginkább az anyatejhez, méregtelenítő hatású és erősíti a szervezet természetes ellenálló képességét. Az érzékeny, problémás, valamint az ekcémás, pikkelysömörös bőrt is megnyugtatja, ápolja.

A WEGWARTEHOF biogazdaság hat hektár területen, Ausztria egyik legszebb és különleges múltú natúrrezervátuma - az Allensteig - szélén fekszik. Andreas Höritzauer a biodinamikus gazdálkodás elvei szerint vezeti családi gazdaságukat, amely a biotermelés egyik legszigorúbb kritériumrendszerével működő gazdálkodási módja. 10 éve tenyésztenek Haflinger lovakat, emellett gyógy,- és fűszernövényeket termesztenek, amelyekből hagyományos módon, kézi munkával teákat és fűszereket készítenek.  
 
A különleges WEGWARTEHOF KOZMETIKUMokat a biogazdaság a Haflinger kancák tejéből, valamint a Demeter-termesztésből származó gyógynövényekből készíti. A krémek könnyen beszívódnak - összetételüknél fogva csak kisebb mennyiséget használjunk belőle. A legjobb hatást úgy érjük el, ha benedvesített kézzel, könnyed mozdulatokkal masszírozzuk a bőrünkbe.
 

www.wegwartehof.at


 
 
 
érzékeny és száraz bőr mindennapos ápolására
98%-os ellenőrzött biominőség
 
 
különösen igénybe vett, vagy érett bőr ápolására
86%-os ellenőrzött bio-, 72%-os Demeter minőség
 
 
bármely bőrtípusra, intenzív nyugtató hatású
98%-os ellenőrzött biominőség
 
 
bármely hajtípusra és fejbőr problémára
95%-os ellenőrzött biominőség
 
 
frissítő és ápoló tusfürdő mindennapokra
95%-os ellenőrzött biominőség
 
 
bőrtápláló és nyugtató, valódi wellnessfürdő
96% ellenőrzött biominőség